Slatkoteka Originali

Uskršnja korpa sa jajima 800g

2.990,00 RSD

Čokoladna korpa sa jajima (promo cena za prvih 50 porudžbina) napravljena od 250g prave čokolade krije komadiće brauni kolača i dve vrste krema: nugat i vanila. U korpi se nalazi i 5 različitih punjenih jaja u pet ukusa: beli kinder krem, nugat krem, lešnik krem, šarene bombone, a jedno jaje krije iznenađenje. Drška korpe je izrađena od fondana u zlatnoj boji (nejestivi deo) i upakovana u premium kutiju sa satenskom mašnom roze ili mint boje. Ukoliko želite da poručite po promo ceni, možete to učiniti odmah za bilo koji datum do 18. aprila.

Alergeni: Lešnik
Mašna:
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Nije moguće birati boju jaja, korpe ili menjati sadržaj kutije. VAŽNO: drška korpe je izrađena od fondana i jestive boje u zlatnom tonu. Nije jestiva.

čokolada sa min 40% kakao delova, mlečna čokolada, brauni kolač, nugat krem, vanila krem, lešnik krem, šarene bombonice, nugat krem, beli kinder krem, šećerni fondan