Slatkoteka Originali

Čokoladna saksija sa novogodišnjom jelkom 650g

2.990,00 RSD

Čokoladna saksija napravljena od 250g prave čokolade krije komadiće brauni kolača i dve vrste krema: nugat i vanila. Ukrašena je jelkom od fondana u zlatnoj boji (nejestivi deo) i upakovana u premium kutiju sa satenskom mašnom i slikom od fondana u 3 dezena: 1. zimski grad, 2. srećni praznici,  3. mesto za vaš logo (za korporativne poklone – pročitaj napomenu). Uz ovo na POKLON dobijate i novogodišnju čestitku za vašu poruku. Dostupno od 1. decembra do 15. januara. Još samo 25 komada po PROMO CENI – rezerviši odmah, ograničen broj paketa!

Slika od fondana:
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Nije moguće birati boju jelke ili menjati sadržaj kutije. VAŽNO: jelka je izrađena od fondana i jestive boje u zlatnom tonu. Nije jestiva. Ukoliko se odlučite za opciju „mesto za vaš logo“, potrebno je dostaviti logotip u .png formatu (transparentna pozadina). Logotip može biti u beloj ili krem boji. Ukoliko želite da stavimo logotip u boji, biće na zelenoj površini.