Vaši prijatelji su se uselili u stan o kome su dugo maštali, kolega se preselio u veći stan, ili je vaša najbolja prijateljica napokon počela da živi sa drugom polovinom? 

Onda je poklon za useljenje ono što vam je potrebno! Ali to ne možete učiniti običnim poklonom – pa niste ni vi običan prijatelj, zar ne? Poklon koji odaberete treba da bude originalan, poseban i zauvek ostane upamćen.

Ako niste sigurni koji si to posebni pokloni za useljenje, na pravom ste mestu!

U tekstu koji sledi podelili smo sa vama savete i kreativne ideje za poklon za useljenje kojima će se vaši prijatelji oduševiti! Nastavite sa čitanjem i pronađite odgovor na pitanje – šta pokloniti za useljenje u kuću ili stan?

#1 Torta je idealan poklon za useljenje

Koji je bolji način da se proslavi useljenje u novi dom od slatkog užitka?

Idealan način da iznenadite domaćina koji je slatkoljubac je da mu za useljenje u novi stan ili kuću kao poklon donesete pažljivo odabranu tortu. Odaberite neku od torti po njegovom ukusu i priuštite mu slatko iznenađenje! Još ako je u pitanju posebno dekorisana i unikatna torta, iznenađenje će biti još specijalnije!

Sa obzirom na to da su personalizovani pokloni za useljenje uvek bolja opcija, naš predlog je da odaberete tortu sa natpisom: Srećno useljenje! ili nekim drugim natpisom po želji.

Čokoladna slatkoteka premium torta

#2 Krofne – slatki i kreativni pokloni za useljenje u stan

Da li postoji osoba koja ne voli krofne?

Ne, a da mi za to znamo!

Pa zašto onda vaš poklon za useljenje ne bi bile upravo omiljene krofne domaćina?

Slatkoteka neodoljive krofne, bogatog ukusa biće pravi užitak i osveženje posle naporne selidbe. Još ako se odlučite za krofne upakovane u premium kutiju sa ukrasnom mašnom na čijoj glazuri možete ostaviti specijalnu poruku za useljenje, nema sumnje da će poklon biti pravi pogodak.

Pakovanje krofni, kutijra od 15 krofni

 

#3 Praline – premium poklon za novo poglavlje života

Klasične bombonjere su već odavno postale kliše. Ukoliko želite da poželite domaćinu puno sreće u novom poglavlju života, najbolji način je da mu kupite poklon koji će umesto vas pokazati sve ono što mu želite – ljubav, sreću i radost!

Ono što sjedinjuje sve ove emocije u jednu malu ukrasnu kutiju su upravo naše Slatkoteka praline. Upakovane u premium pakovanje, sa aromom koja i one sa najistačnijim ukusom neće ostaviti ravnodušnim, praline su pravi poklon za useljenje.

Četiri čokoladne praline

#4 Elegantan poslužavnik i podmetači za čaše

Elegantan poslužavnik je poklon koji može imati višestruku namenu u novom domu. Može se koristiti kao dekorativni komad za dnevnu sobu ili neku drugu prostoriju i postolje za cvetne aranžmane, sveće i druge detalje, ali i upravo na njima gosti se mogu poslužiti ukusnim i dekorativnim Slatkoteka krofnama.

Uz njih, kao dodatak, možete pokloniti i set podmetača za čaše. Iako je piće idealan poklon za useljenje muškarcu, pripadnice ženskog pola će se više obradovati novim ukrasnim podmetačima.

#5 Stalak za vino kao kreativni poklon za useljenje

Sa obzirom na to da je vino ili neko drugo alkoholno piće standardan poklon za useljenje, vaši domaćini će verovatno po useljenju imati veliki broj flaša pića koje nemaju gde da odlože.

Umesto da i vi dodate još jednu flašu na tu listu, možete im podariti praktičan poklon koji će im sigurno služiti – ukrasni stalak za vino. Osim što će izgledati dekorativno i prefinjeno ovaj stalak će im uštedeti prostor jer u njega može da se odloži 6 flaša vina.

Takođe, ukoliko želite da im priredite posebno iznenađenje, umesto flaše vina ili šampanjca, budite kreativni i poklonite im naš šampanjac iznenađenja, koji je napravljen od crne mlečne čokolade i u sebi krije zlatne novčiće, do kojih mogu doći razbijanjem šampanjca zlatnim čekićem! Ovako zanimljiv poklon sigurno nikom drugom neće pasti na pamet!

#6 Personalizovani privezak za ključeve je idealan poklon za useljenje

Ključ od novog stana ili kuće zaslužuje novi privezak za ključeve, pa zašto baš ovo onda ne bi bio vaš poklon?

Personalizovani pokloni za useljenje u kuću ili stan su najbolja vrsta poklona. Odaberite kvalitetan privezak od srebra i na njemu ugravirajte datum, ime ili neki drugi simboličan natpis u fontu po vašoj želji. Ovo je mali znak pažnje će dugo trajati i domaćin će ga stalno nositi sa sobom.

#7 Cveće – poklon kojem će se svako obradovati

Bilo da se odlučite za buket cveća i ukrasnu vazu ili pak za neko cveće u sakciji, ovaj poklon obradovaće vaše domaćine. Cveće je detalj koji će u novi prostor uneti boju, radost i život i svojim dekorativnim izgledom i predivnim mirisom doprineti stvaranju toplije atmosfere u novom domu.

Takođe, za pojedine biljke smatra se da imaju određeno značenje, pa tako možete odabrati orhideje koje u dom donose bogatstvo i ljubav, drvo novca koje donosi blagostanje ili drvo života koje donosi sreću.

#8 Kuvar sa stalkom – praktični poklon za useljenje

Kako se većina recepata uglavnom skida sa interneta, kuvar je unikatan poklon kojeg se sigurno nijedan drugi gost neće setiti.

Uz njega nabavite i dekorativni stalak, pa će osim što je korisan i praktičan, ovaj poklon biti i savršena dekoracija za novu kuhinju. Nema sumnje da će kada vide vaš poklon, odmah poželeti da oprobaju kuhinju u novom domu!

#9 Lampa – odaberite unikatnu dekorativnu lampu

Iako je lampa tipičan poklon za useljenje, ona može biti veoma interesantan i kreativan poklon ukoliko se odlučite za neki nestandardan model.

Kako je za stvaranje prijatne atmosfere u domu potrebno adekvatno osvetljenje, ono treba biti postavljeno na različitim visinama. Odaberite kubus lampu koja je napravljena od mermera i unesite toplinu u dnevni boravak vaših prijatelja. 

Sa obzirom da lampa može biti u različitim dimenzijama i bojama, sa lakoćom ćete moći da izaberete onu koja će se uklopiti uz ostatak enterijera.

Iako vašim domaćinima nije važan poklon koji ćete im kupiti, u potpunosti razumemo vašu želju da odaberete najbolji mogući poklon. Bilo da se odlučite za slatki poklon ili za predmet, oni će ceniti vašu želju i trud u pronalasku idealnog poklona za useljenje u njihov novi dom. 

Odlučite se za neki od predloga koje smo izdvojili i sigurno nećete pogrešiti!