Originalne ideje za slikanje se danas više cene nego ikada.

Tokom samo jedne godine okine se više od trilion fotografija! Baš zbog toga, više nije dovoljno unajmiti profesionalnog fotografa i imati kvalitetne fotografije visoke rezolucije – važno je da fotografije budu inovativne, originalne i do sada neviđene. Ipak, to ne mogu biti bilo kakve fotografije.

One moraju biti instagramične. 

Nije novost da je instagram zaludeo svet, ovu platformu vole sve generacije, od 7 do 77 godina! Instagram je toliko popularan da ne samo da je nametnuo nove dimenzije fotografija, već i prepoznatljiv stil – instagramične fotografije. Slike na instagramu su atraktivne, posebne, vibrantne i, ono što je najbitnije, imaju sposobnost da vas odvedu na drugo mesto – mesto sa fotografije. 

Zanima vas kako da načinite i vaše fotografije instagramičnim u svakoj prilici? 

U narednim redovima pronaći ćete praktične savete, predloge i ideje za fotografisanje slika koje će predstavljati savršenu objavu koju će svi obožavati! 

Telefon u ruci i fotografisanje šolje na stolu

Ideje za slikanje venčanja – upotpunite svoj dan iz snova bajkovitim fotografijama

U Beogradu već dugo postoje omiljene lokacije mladenaca za fotografisanje – Gardoš, Kalemegdan, Kosančićev venac, Avala, Topčiderski park, Ada Ciganlija i botanička bašta Jevremovac. Sve su ovo lokacije koje su se izdvojile svojom lepotom, ali što je najvažnije – fotogeničnošću.

Iako su lokacije za fotografisanje ustaljene – ideje za fotografisanje venčanja ne moraju biti. Kada je reč o slikanju pre samog venčanja, što mnogi mladenci preferiraju, fantastična je prilika da u kadar uvrstite i drveni zid sa krofnama i pokretni bar EVENTO

Zamislite koje sve ideje za fotografisanje venčanja se ovde mogu primeniti! 

Pokretni bar sa zidom od krofni sa belim fondanom, šampanjcem, ukrašen balonima i cvećem po sebi je dovoljan da oplemeni fotografije venčanja – sa jasnom porukom želja za slatku ljubav i budućnost. Jednostavno nazdravljanje čašama za šampanjac uz široki osmeh ispred zida od krofni kreiraće nezaboravnu sliku koja odiše srećom, ali i prefinjenošću.

Mladenci sa zagriženim krofnama sa natpisom “mr” i “mrs”, mladoženja na sedištu, a mlada na suvozačevom mestu pokretnog bara za potrebe slikanja, ili jednostavna šetnja kaldromom sa pokrentim barom u pozadini samo su neke od mnogobrojnih ideja za fotografisanje. 

Najbolja stvar od svega je činjenica da je ove ideje toliko tako lako primeniti – sve što je potrebno jeste elegantni pokretni bar.

Ideje za fotografisanje dečijih rođendana – napravite omiljene uspomene iz detinjstva 

Kada je reč o dečijim rođendanima – sve je u atmosferi i vizuelnom. A vizuelno obično porazumeva pregršt simpatičnih crtanih likova kojima apsolutno niko ne može da odoli. Važno je da ideje za fotografisanje dečijih rođendana budu originalne, jer su najčešće upravo rođendani najlepše uspomene koje imamo iz detinjstva.

Da li i vaša porodična okupljanja podrazumevaju obavezno prelistavanje slika sa dečijih rođendana?

Dečiji rođendan je proslava koja treba da ponudi nezaboravan provod deci i svim ostalim zvanicama – a da bi uspomene ostale u još lepšem sećanju, neophodno je potruditi se i oko fotografija! Pa, za najbolje fotografije i uspomene, odaberite kreativno rešenje za neizostavni element svakog rođendana – rođendansku tortu! 

Kids torta iznenađenja napravljena je od kremastih sastojaka koje vešto krije sloj hrskave čokolade koji će slavljenik morati da probije zlatnim čekićem da bi došao do glavne nagrade! Torta iznenađenja sa čekićem ne samo da pruža mogućnost za pravljenje sjajnih fotografija, već nudi i nezaboravno iskustvo svima prisutnima!

Za devojčice tu je i Srce iznenađenja Unicorn izrađeno od bele čokolade, ovo je i idealna prilika da napravite tematsku žurku sa motivom jednoroga za slavljenicu. Poručite i jednorog zid sa krofnama i napravite pravi spektakl u svom dvorištu uz samo dva elementa! 

Ideje za fotografisanje dečijih rođendana nikada nije bilo lakše sprovesti!

Ni jedan rođendan nije kompletan bez poklona, pa ukoliko želite da kupite poklon koji će se uklopit sa slatkom i instagramičnom atmosferom, posetite naš gift shop gde vas čekaju divne i savršeno upakovane ideje.

Ideje za slikanje tim bildinga – opišite radnu atmosferu kojoj će želeti da se pridruži svako 

Ideje za fotografisanje tim bildinga mogu biti jako raznolike, što naravno zavisi od identiteta vašeg brenda. Ipak, ako su tema instagramične fotografije, onda sve ideje treba da budu okrenute ka ostvarivanju jednog cilja, a to je – da prenesu dobru atmosferu i zadovoljstvo.

Ukratko, budući zaposleni, ali i vaši klijenti treba da steknu utisak da je reč o pozitivnom radnom okruženju, sa dobrom atmosferom i međuljudskim odnosima. To je atmosfera čiji deo svi žele da budu! Nema sumnje da je vaša firma upravo takva, jedino je pitanje i kako to preneti na fotografiju.

Nasmejana gomila ljudi koja se dobro provodi je svakako dobar početak, a atmosferu dodatno možete upotpuniti keteringom za različite proslave firmi. Odaberite drveni zid sa krofnama i naručite personalizovane krofne sa logotipom vaše firme. Miks slanih krofni je fantastično vizuelno i kreativno rešenje za posluženje, i sigurno će doprineti atmosferičnosti događaja. 

Vaši zaposleni će uživati u slatkom ukusu čokoladnih krofni koje će se osetiti na fotografiji u čijem kadru je simpatični personalizovani drveni zid sa krofnama! Kao opcija, tu je i već pomenuti pokretni bar ukoliko želite da atmosferu podignete na viši nivo i učinite je prefinjenom i luksuznom. 

Ideje za fotografisanje posebnih prilika – prenesite najlepše trenutke na papir

Ideje za fotografisanje posebnih prilika takođe mogu biti raznolike, u zavisnosti od toga šta je povod. Ipak, ako nešto možemo da zaključimo iz celog teksta to je da, da bi fotografije bile instagramične, najvažnije je da one budu šarenolike i zanimljive, zabavne, takve da prosto poželite da ste na licu mesta.

Upravo zato su Slatkoteka proizvodi tajni sastojak svake dobre instagram fotografije – oni su slatki, ukusni i neverovatno zabavni. Oni ne nude samo prijemčivu estetiku, već celokupno iskustvo! A posebno iskustvo donosi upravo torta iznenađenja sa čekićem koja nudi savršeni dodatak fotografijama za različite prilike.

Srce iznenađenja girl or boy idealna je za jedinstveni životni događaj otkrivanja pola deteta. Srce iznenađenja unutar hrskave čokolade u zavisnosti od pola deteta krije ukusne jagode prekrivene mlečnom čokolade u plavoj ili roze boji. Nakon razbijanja hrskavog oklopa od čokolade zlatnim čekićem na prvi pogled se zaključuje pol deteta.

Za ovu namenu tu su i slatkozeke i slatkomede, a torta iznenađenja može biti i odličan način da se izjavi ljubav ili čak napravi iznenađenje za veridbu! Samo razbijanje torte čekićem pogodno je za pravljenje kratkih, zanimljivih videa, a vibrantne boje učiniće svaku sliku – Instagramičnom!

Nadamo se da su vam Slatkoteka ideje za fotografisanje bile interesantne, i da ćete ih isprobati prvom prilikom. Slatkoteka proizvodi su kreirani sa ciljem da upotpuno svaki photoshooting, a obazbede ne samo nezaboravne fotografije, već i iskustvo u svakoj prilici!

Čekamo vas u Bulevaru kralja Aleksandra 52 i u Višnjićevoj 5 u Beogradu, a u svako doba dana ili noći možete nam poslati i upit za ketering preko online forme, koji se obrađuju svakog radnog dana od 9h do 17h – ili nas direktno kontaktirajte! Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i ostvarimo uspešnu saradnju! 

 Upotpunite vaše fotografije kreativnim zapletom i naručite Slatkoteka proizvode!