Devojačko veče je sjajan način da se žensko društvo zabavi i nazdravi “velikom DA” koje je izgovorila jedna od članica ekipe! 

Na naše prostore ova interesantna proslava koja se priređuje budućim mladama, stigla je sa zapada i vrlo brzo je postala jedan od omiljenih vidova zabave pripadnica ženskog pola. 

Organizacija devojačke večeri uglavnom je u režiji kume i najboljih prijateljica mlade, a kako kreativnih ideja za autentično druženje nikada nije dosta – i mi smo se potrudili da vam predočimo najslađe načine za proslavu devojačke večeri. 

Pronađite inspiraciju za kreiranje nezaboravnih uspomena sa najboljim prijateljicama i pročitajte na koji način da kreirate spektakularnu proslavu za sve zvanice.

Nasmejana devojka sa belim šeširom pored dekorativnog zida sa krofnama

#1 Luksuzna proslava devojačke večeri – kako oduševiti buduću mladu i sve zvanice

Ukoliko je vaša prijateljica ljubiteljka luksuza, voli sjajne stvari i njen stil života može se opisati kao glamurozan, onda je upravo takva zabava ujedno i savršen način da je obradujete – raskošna, veličanstvena i prestižna! 

Vaš zadatak je da kreirate zabavu koja predstavlja oličenje luksuza, ali i da se pobrinete za opuštenu atmosferu u kojoj će uživati sve zvanice, a naročito buduća mlada kojoj je i namenjena. 

Pre svega – razmišljajte o dekorisanju enterijera. Dekoracija za devojačko veče luksuznog formata može se postići uz fenomenalnu kombinaciju zlatne, bele i crne boje. Budite slobodne da prijateljicama koje će doći pošaljete dress code, a da prostorije dekorišite blistavim balonima, cvetnim aranžmanima i nabavite zabavne rekvizite. 

Stolove sa slanim i slatkim posluženjem upotpuniće Slatkoteka poslastice. Budite uvereni – podići će devojačko veče na potpuno novi nivo!

Slatki šampanjac od crne čokolade ispunjen čokoladnim novčićima obavijenim zlatnom folijom, a sa kutijom rocher kuglica, obavezan je deo svake luksuzne trpeze. Poseban momenat predstavlja otvaranje šampanjca pomoću zlatnog čekića za razbijanje. Nemojte zaboraviti da fotografišete ovaj trenutak, a nakon toga se poslužite kremastim zalogajima i na originalan način nazdravite u ime buduće mlade!

Naravno, ovde slatka zabava ne mora da stane. Kao zvezda večeri nastupa ukusna torta po izboru. U našoj paleti slatkiša, torte zauzimaju posebno mesto, a ističu se kao izuzetno ukusne premium poslastice, obavijene čvrstom korom koja u sebi krije čitavu rapsodiju ukusa. 

Odaberite tortu sa sastojcima omiljenim vašoj prijateljici i osmislite kratak natpis koji će biti ispisan na kori, poput “Bride to be”, te doprinesite eleganciji zabave na originalan način

Kremasti zalogaji za sve prisutne

Kako tokom čitave večeri ne bi nedostajalo ukusnih poslastica, predlažemo vam da slatkom stolu pridodate fantastičnu tortu od krofni. Ova jedinstvena torta sačinjena je od minimum 70 krofni, a ukoliko će na vašoj zabavi biti više zvanica, dodajte još komada po želji. 

Krofne mogu biti tematske, odnosno imate mogućnost odabira boje po želji, te je naš savet da ih iskombinujete sa dekoracijom enterijera. 

Kako bi luksuzna organizacija devojačke večeri bila potpuna, obebedite adekvatno ozvučenje i osmislite aktivnosti koje će raspametiti mladu i sve zvanice. 

#2 Tematsko devojačko veče – probudite originalnost

Nešto drugačija zabava, za odabrane prijateljice još jedan je od sjajnih načina da proslavite veliki događaj koji predstoji. 

S obzirom na to da uvek težimo ka originalnosti, naš predlog je da osmislite i pažljivo isplanirate tematsku zabavu koja će biti svojevrsni omaž budućoj mladoj. 

Evocirajte duh određenog istorijskog perioda, dekorišite ambijent elementima iz omiljene serije, ili donesite duh daleke destinacije u prostorije vašeg doma. Dok je kod luksuzne zabave o kojoj smo pisali dress code bio opcija, u slučaju tematske zabave, on je must

Potrebno je razmišljati o svim detaljima – od dekoracije prostora, preko odevanja i muzike, pa sve do posluženja koji će zadovoljiti apetite svih ljubitelja vrhunskih poslastica. 

Ukusna dekoracija za devojačko veče – sjajan način da začinite proslavu 

Znate li da postoji način da dekorišete prostor jestivim zidom?  

Zid sa krofnama predstavlja idealan izbor, te dolazi kao sjajna dekoracija za devojačko veče u vidu drvenog zida sa 42 krofne po želji. Za savršen užitak odaberite krofne prelivene čokoladom bez punjena, sa voćnim ili čokoladnim kremom. 

Naš tim potrudio se da vam i u ovom slučaju obezbedi opciju kreativnog izražavanja, te je dostupna mogućnost odabira boje i personalizovane poruke, odnosno ispisivanja kratkog i upečatljivog iskaza na krofnama, namenjenog budućoj mladoj. 

#3 Piknik – izađite iz okvira i isplanirajte savršen devojački dan u gradskoj oazi

Beograd je grad prepun monumentalnih građevina, uređenih trgova i prometnih bulevara. Međutim, isto tako, u gotovo svakom delu grada možee pronaći omanju ili nešto veću zelenu oazu. Naš predlog je da izbor za devojačko veče budu popularne destinacije za izlet poput Šumica, Košutnjaka ili Ade Ciganlije. 

Sunčan dan iskoristite da proslavite devojačko veče okružene sjajnom ekipom, u dobroj atmosferi kojoj će prirodni ambijent sa sigurnošću doprineti. 

Za ovaj svojevrstan ugođaj neophodni su vam stolovi, piće, hrana, prostirke za sedenje na travi, dobro ozvučenje i naravno preukusan dezert koji će doprineti raskošnosti zabave. 

Izuzev već pomenute dekoracije, Slatkoteka se potrudila da za proslave važnih događaja kao što je devojačko veče, a u ovom slučaju devojački dan, obezbedi nesvakidašnji užitak. 

Nešto unapređena verzija slatkog zida, dolazi u vidu pokretnog bara za koji je zid pričvršćen, a u kojem se mogu služiti najraznovrsnija pića po želji gostiju. Isto kao i u prethodnom slučaju, možete birati ukus i izgled krofni, što je još jedna olakšica kada je u pitanju organizacija devojačke večeri. 

Sačuvajte uspomene – sjajne fotografije upotpuniće svako devojačko veče

Izuzev sjajne mešavine ukusa i jedinstvene estetske završnice, proizvodi iz Slatkoteke mogu se pohvaliti izuzetnom fotogeničnošću! 

Pozirajte ispred zida od krofni, nazdravite slatkim šampanjcem ili snimajte razbijanje torte čekićem – sigurni smo da će ove originalne fotografije naći mesto u ramu ili albumu za slike. 

Raskošan ambijent i naš ketering čine savršen spoj za organizaciju najraznovrsnijih proslava, te nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za neki od mnoštva ukusnih produkata spremljenih sa puno pažnje i ljubavi.

Kada je reč o najraznovrsnijim proslavama, Slatkoteka je vaš verni partner na teritoriji Beograda, te vam nudimo usluge dostave u zoni od 15 km od našeg lokala u Bulevaru kralja Aleksandra. Isto tako možete nas posetiti u pomenutom lokalu ili na dobro poznatoj adresi u Višnjićevoj 5. 

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da vrhunskim poslasticama zasladimo svaki vaš važan dan!