Pokloni za žene

Slatkoteka pokloni za žene su tu da posebne dame obraduju na najslađi način! Spojili smo najlepše slatke ukuse, kreativne aranžmane i elegantna pakovanja, a rezultat su unikatni pokloni za žene koji će ih oboriti s nogu. Pogledajte našu ponudu i izaberite poslastice koje će vašoj sestri, mami ili drugarici reći više od samih reči!

Uspešan put do ženskog srca – Slatkoteka delikatesi

Najlepši pokloni za dame uvek sa sobom nose dozu romantike, prstohvat elegancije i najslađe želje. Ima li slađe poruke od one koja je ispisana na najfinijoj čokoladi? Slažemo se da nema, pa je naš predlog dara za lepši pol uvek kombinacija odabranih ukusa i atraktivnih aranžmana.

Mislite da postoje žene koje ne vole slatkiše? Mi kažemo da postoje samo one koje nisu probale pravi slatkiš! Ako želite da testirate tu teoriju – vreme je da se upoznate sa ponudom iz Slatkoteka izloga.

Pokloni za žene po njihovom ukusu

Najefektniji način da se upotpune pokloni za žene ili iskaže pažnja i zahvalnost jesu slatki darovi, a Slatkoteka je pronašla rešenje za sve ljubitelje poslastica.

Naše krofne poznate su kao najukusnije u gradu, hrskave i fino kremaste – sposobne da osvoje srce svake dame. U ponudi su i kremasti kapkejkovi, neobični spojevi ukusa u kronat krofnama, ali za prave ljubitelje čokolade, tu su naša čoko srca koja će svaku ženu u vašem životu oboriti s nogu.

Personalizujte poklon za damu

Svakom slatkom iznenađenju koje odaberete, dodajemo ukusni final touch u vidu poruke ispisane čokoladom, a na vama je samo da nam šapnete dve, tri slatke reči za koje znate da će raznežiti damu kojoj su namenjene! Slatkoteka će pomoći da vaš personalizovan poklon za mamu, drugaricu ili devojku zauvek ostane u najlepšem sećanju!

Poručite poklon za vašu omiljenu damu

Izabrali ste najslađi dar za svoju lepšu polovinu? Putem našeg sajta možete nam poslati upit o proizvodu koji je pobrao najviše vaših simpatija. Iznenađenje za dame možete poručiti i putem telefona ili ličnim dolaskom u naše slatke lokale, a naš stručni tim poslastičara će u kratkom roku obradovati vašu suprugu, sestru, majku ili prijateljicu.