Pokloni za kolege i koleginice

Slatkoteka pokloni za kolege i koleginice su tu da obogate lepe trenutke na poslu, pa njihovi rođendani ili drugi povodi za slavlje ne bi trebalo da prođu bez najukusnijih, originalno aranžiranih i upakovanih poslastica za posebne prilike.

Pogledajte našu bogatu ponudu poslastica osmišljenih za posebne prilike na poslu, i priredite kolegi/koleginici najlepše slatko iznenađenje!

Zasladite posao i čestitajte rođendane uz originalne slatke zalogaje

Rođendani, godišnjice rada i uspešni projekti na kojima su vaše kolege briljirale su sjajni povodi da zasladite priliku Slatkoteka poklonima. Slatki aranžmani iz naše ponude ispunjavaju sve kriterijume lepog i elegantnog iznenađenja za kolege sa posla, a najfiniji ukusi koji se u njima spajaju govore više od hiljadu reči.

Za važne datume vaših kolega osmislili smo specijalno upakovane jagode u čokoladi, a možete se odlučiti i za punjena čokoladna jaja sa porukom, čokoladna srca iznenađenja, ili pak premium kutije sa najraznovrsnijim Slatkoteka slatkišima kao što su Slatkolada, kapkejk i drugi užitci iz naše ponude.

Ako je poseban povod posvećen godinama rada ili rođendanu, iznenađenje stiže u vidu krofni u obliku broja, a možete iskombinovati čak 50 ukusa ovih sočnih poslastica. Slavljenici će biti oduševljeni kreativnim izborom!

Iako možda ne zvuči tako, lep povod za slavlje može biti i promena posla ili odlazak u penziju. Sladak poklon za odlazak iz firme poručiće vašim najbližim saradnicima da im želite sve najlepše u budućnosti!

Personalizujte poklon za koleginice i kolege

Poklon je najlepši kada je od srca, a to možete jasno pokazati i personalizacijom iznenađenja za vaše kolege. Izaberite najslađi poklon za koleginicu ili kolegu i osmislite kratku poruku, a mi ćemo je ispisati čokoladom koja će dati posebnu dimenziju celokupnom iznenađenju.

Bilo da poklon uručujete u svoje lično ime ili ispred celog kolektiva, važno je da to iznenađenje bude originalno, lepo i ukusno, što je sa Slatkoteka personalizovanim poklonima uvek zagarantovano.

Najfiniji ukusi u premium pakovanjima za posebne prilike

Spojili smo najfinije ukuse, aranžirali ih u originalne slatke oblike i ostalo je samo da ih upakujemo na jednako poseban način. Pokloni za kolege iz Slatkoteka ponude mogu stići u specijalnim premium pakovanjima kreiranim za važne prilike i to u tri vrlo elegantne, pastelne nijanse roze, mint i nežno zlatne boje.

Ovako upakovano iznenađenje koje krije spoj pažljivo odabranih zalogaja, idealno je za one koje cenite, poštujete i sa kojima delite poslovne uspehe. Poklonite premium iznenađenje kolegama koji to zaslužuju, a na isti način možete da iznenadite i šefa.

Poručite poklone za kolege i iznenadite ih kreativnim izborom

Neka važni datumi na poslu budu posebno obeleženi uz Slatkoteka iznenađenja za kolege! Pogledajte našu ponudu i kontaktirajte nas, ili posetite naše lokale u kojima takođe možete izvršiti porudžbinu. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, kao i za savršeno iznenađenje koje će oduševiti vašeg kolegu, koleginicu ali i čitav kolektiv.