Pokloni do 1000 dinara

Slatkoteka pokloni do 1000 dinara su idealan način da obradujete dragu osobu, sa manje novca i mnogo slatkih ukusa! Pažljivo smo odabrali najukusnije poslastice za važne prilike, ali i za situacije u kojima nekome želite da ulepšate dan ukusnim i originalnim slatkišima.

Pogledajte našu ponudu i izaberite savršen poklon za 1000 dinara koji će oduševiti vama dragu osobu!

Savršeni pokloni za sve prilike – pristupačan i lep znak pažnje

Sve one prilike u kojima želite da oduševite najdraže, zahtevaju i nešto slatko i ukusno. Upravo za takva iznenađenja se pobrinula Slatkoteka i napravila veliki izbor neobičnih poslastica kojima možete iznenaditi drage osobe.

Savršen poklon za samo 1000 dinara može biti bogata kombinacija raznih krofni koje pravimo u više od 50 ukusa a koje osvajaju već na prvi zalogaj. Ljubitelji kremastih užitaka obradovaće se Slatkoladi koja stiže u dva ukusa i dve veličine, a posebno lep deo ovakvih poklona su kapkejkovi i kronati, pravljeni po specijalnoj recepturi, sa najboljim sastojcima.

Napravite svoju kombinaciju Slatkoteka ukusa i poklonite ih za rođendan, položen ispit ili neku drugu priliku koja zaslužuje da se obeleži. Još bolje – obradujte nekog bez ikakvog povoda! Naše poslastice sjajno izgledaju kao dodatak drugom poklonu, ali i u solo varijanti kada izazivaju oduševljenje, bez izuzetka.

Originalan način da nekome ulepšate dan

Nije potrebno mnogo da nekome izmamite osmeh na lice, pa svoju devojku, drugara ili mamu možete iznenaditi brojnim slatkim ukusima do 500 ili 1000 dinara. Po vrlo pristupačnim cenama možete im priuštiti nesvakidašnje iznenađenje koje ostavlja vrlo lep utisak.

Najfiniji prelivi, kremasti sastojci i šarene čokoladne mrvice su deo svih naših poklona koji se uklapaju u ovako pristupačne cene, pa svi Slatkoteka proizvodi pružaju maksimalan užitak i najbogatije kombinacije ukusa.

Poručite poklon do 1000 dinara i obradujte drage osobe!

Slatkoteka je mesto gde žive krofne, ali i dobro raspoloženje i ljubav. Kada poželite da stavite nekome osmeh na lice, obeležite neku priliku na neobičan način, ili “kažete” nekome par lepih reči jezikom naših poslastica, postetite naše lokale, pozovite nas telefonom ili pošaljite online upit. Pobrinućemo se za porudžbine i sva pitanja, a naročito ćemo se potruditi da poklon za vama dragu osobu bude posebno prijatno iznenađenje.