Poklon za useljenje

Slatkoteka poklon za useljenje je tu da na pravi način zasladi početak nove etape u životu! Ukoliko se pitate šta kupiti dragim osobama za useljenje, mi predlažemo neke od bogatih slatkih aranžmana za posebne prilike, sa mnogo sočnih ukusa i pažljivo odabranih zalogaja.

Poklonite dragim osobama najfinije poslastice iz naše ponude i obeležite njihovo useljenje na originalan i sladak način!

Najlepše poslastice kao poklon za useljenje u novi stan

Posebni događaji u životu zaslužuju da se posebno obeleže, a Slatkoteka je pripremila veliki izbor najfinijih poslastica specijalno za takve prilike! Za useljenje vaših drugova, drugarica, rodbine ili kolega izaberite bogate aranžmane sa više vrsta slatkiša.

Velika čokoladna srca iznenađenja, kombinacije više od 50 ukusa krofni, jagode u čokoladi i mnoge druge poslastice čekaju da iznenade vama drage osobe za useljenje, a na vama je samo da odaberete savršeno iznenađenje za ovu priliku. 

Personalizovani poklon za novi početak

Najlepši darovi su oni koje personalizujete, a mi vam pružamo tu mogućnost i kada su u pitanju Slatkoteka pokloni. Šapnite nam nekoliko reči koje biste voleli da ispišemo čokoladom na iznenađenju koje odaberete, a oduševljenje druge strane će vam pokazati da ste napravili najkreativniji izbor poklona!

Kako bi personalizovani poklon za ovako posebnu priliku bio potpun, iznenađenje koje izaberete stiže u posebnom, premium pakovanju u čak tri boje: roze, mint i zlatnoj.

Poručite originalni poklon i ulepšajte useljenje vaših najdražih

Izabrali ste poklon za useljenje u kuću ili stan, koji će dom vaših dragih osoba ispuniti najslađim željama? Pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale gde takođe možete poručiti slatke darove. Poklonite nam poverenje, a mi ćemo se pobrinuti da pripremimo poklon za useljenje koji će domaćine, ali i sve prisutne oboriti s nogu!