Poklon za kumove

Slatkoteka poklon za kumove je savršen način da pokažete svoju ljubav i poštovanje prema prijateljima koji su zaslužili da se zovu i vašim kumovima! Priredite iznenađenje za pamćenje uz najsočnije zalogaje i kreativna pakovanja.

Upoznajte se sa našom ponudom unikatnih poslastica među kojima se krije i vaš savršeni poklon za kumove!

Originalni poklon za kumove sa posvetom

Imati kumove znači imati prijatelje za ceo život, zato pokloni za kume i kumove mogu biti i sitnice koje pokazuje koliko cenite njihovu lojalnost i prijateljstvo. Slatkoteka predlaže da odaberete nešto originalno, nešablonsko i romantično, čime biste upotpunili iznenađenje.

Niko ne ostaje imun na kutiju punu slatkih zalogaja, pa neka poklon za kumu i kuma bude personalizovana, premium kutija slatkiša, sa mnogo jestivih razloga za sreću.

Iznenadite svoju kumu poklonom sakrivenim u čokoladno srce, filovano sa 2 kilograma najfinijeg krema i voća – idealan dar za ljubitelje slatkiša, ali i kreativnih poklona.

Poručite najslađi poklon za kumu i kuma

Pogledajte našu ponudu i poručite poklon za kumu i kuma koji će ih oduševiti! Porudžbine možete izvršiti pozivom, slanjem online upita ili posetom našim lokalima, u kojima će vas naš tim uputiti u širok izbor kreativnih Slatkoteka poklona!