Poklon za 80. rođendan

Izaberite poklon za 80. rođendan koji će vašim najmilijama izmamiti osmeh i zasladiti dan. Najfiniji ukusi iz Slatkoteka asortimana iznenadiće vaše bake i deke i ulepšati im rođendansko slavlje. Ljubav prema slatkišima ne prestaje ni u starim danima, pa su poslastice iz naše ponude idealan poklon za 80ti rođendan!

Pokon za najslađi 80. rođendan do sada – obradujte najmilije

Sećate se prvih oduvanih svećica i rođendanskih torti koje su s puno ljubavi pripremale vaše bake? Čokolade koju se dobili od deke za svaku dobru ocenu u školi? Vreme je da i vi njih obradujete slatkim iznenađenjem koje naši poslastičari pripremaju kombinujući najkvalitetnije sastojke i ljubav prema slatkišima.

Prva inspiracija Slatkoteki su bile upravo bakine krofne, pa je i neizostavni deo naše ponude upravo klasična krofna, punjena domaćim džemom od kajsije i posuta šećerom u prahu.

Idealan, a ujedno i originalan poklon za 80. rođendan može biti upravo kombinacija klasike i kreativnih krofnastih poslastica iz našeg asortimana, kao i simpatične krofne brojevi koje poručuju da je svaka godina što dolazi slatka kao prvi zalogaj Slatkoteka krofne.

Ukoliko želite raskošan poklon za vaše najmilije, preporučujemo našu premium kutiju sa jagodama u čokoladi, uz koju će proslava 80. rođendana biti obeležena dozom elegancije.

Poručite najslađi rođendanski poklon za baku i deku!

Izabrali ste savršeni poklon za najdraže članove porodice? Pozovite nas i poručite svoje iznenađenje, pošaljite nam online upit ili posetite neki od naših lokala i ugovorite porudžbinu sa našim ljubaznim radnicama. Zajedno ćemo pripremiti najslađi poklon za 80. rođendan, koji će vaši najmiliji sigurno pamtiti!