Poklon za 70. rođendan

Neka poklon za 70. rođendan bude najslađi poklon koji su vaši roditelji, bake ili deke dobili do sada! Slatkoteka carstvo vam nudi najpufnastije krofne, sočne kap kejkove i elegantna iznenađenja od čokolade koja će ulepšati rođendansko slavlje vaših najmilijih. Upoznajte se sa našom ponudom i izaberite originalni poklon za 70ti rođendan.

Slatki početak sedamdesetih uz Slatkoteku

Početak osme decenije označava ulazak u spokojne, i po mišljenju mnogih najslađe godine života! Pa, šta pokloniti za 70. rođendan? Nema boljeg načina da se ovaj važan povod obeleži nego originalnim poklonomnajukusnijim slatkišima u kreativnim pakovanjima.

Šareni gift box ispunjen našim vazdušastim krofnama i čokoladicama je idealan poklon za Vaše roditelje, koji će im izmamiti osmeh na lice. Ukoliko želite da im iskažete poštovanje, preporučujemo da poklon za 70ti rođendan bude naš premium box u elegantoj roze, mint ili zlatnoj boji, ispunjen najslađim ukusima.

Čestitka za sedamdeseti rođendan ispisana na čokoladi

Ima li lepšeg načina da nekome poželite sve najlepše nego na čokoladi? Naši poslastičari će ispisati poruku po vašoj želji na čokoladnom srcu, pločici od čokolade koja dolazi uz čoko jaje, ili na krofnama koje odaberete i tako kreirati personalizovani poklon za vaše najmilije!

Poručite najslađi poklon dragim osoba za 70. rođendan

Upoznali ste se sa našim asortimanom i izabrali poklon za mamu, tatu, bake i deke? Pozovite nas i poručite svoje iznenađenje, pošaljite nam online upit ili posetite neki od naših lokala i ugovorite porudžbinu. Ljubazni Slatkoteka tim je tu i da vam razjasni sve potencijalne nedoumice.