Poklon za 60. rođendan

Slatkoteka poklon za 60. rođendan dolazi u premium, elegantnom ruhu, jer ovakve prilike ne zaslužuju ništa manje od toga! Za slatki jubilej vama drage osobe pripremili smo sofisticirane poslastice u najlepšim pakovanjima, koje će zasladiti slavlje i obogatiti ulazak u novu deceniju.

Pogledajte ponudu poklona za ovu priliku i izaberite onaj najlepši!

Poklonite poslastice koje znače ljubav i poštovanje

Kada su najbliži u pitanju, pravi je izazov pronaći rođendanski poklon koji će iskazati baš sve lepe emocije i želje. Kako bismo vam pomogli u potrazi, za vas smo pripremili izbor od 50 različitih ukusa krofni, mnogo kvalitetne čokolade i sočnih voćki. Uklopili smo ih u bogate slatke aranžmane i namenili svima onima koje volite, poštujete i kojima se divite.

Najlepša premium pakovanja poklona za važne prilike

Lep poklon se po pakovanju poznaje, a mi smo za priliku kao što je 60. rođendan kreirali posebna premium pakovanja u mint, roze i zlatnoj boji, koja ispunjavaju sve kriterijume elegantnog i lepog.

Obradujte vaše roditelje, profesore i sve one koje poštujete na lep, dovoljno ozbiljan, ali opet simpatičan i topao način uz mnogo slatkih, pažljivo odabranih ukusa. Njihovi osmesi će vam reći koliko su oduševljeni vašim izborom poklona!

Poručite poklon za 60. rođendan iz Slatkoteka carstva

Pogledajte našu ponudu, izaberite najslađi poklon za 60. rođendan, a mi ćemo se potruditi da vaše iznenađenje bude za pamćenje. Za porudžbine i informacije o proizvodima, pošaljite online upit, pozovite nas ili posetite naše lokale. Poručite poklon iz Slatkoteka ponude, i učinite nečiji 60. rođendan najlepšim dosad!