Poklon za 40. rođendan

Slatkoteka je tu da vam da savršenu ideju za poklon za 40. rođendan koji će izmamiti osmeh svakom hedonisti, avanturisti, karijeristi… Mali i veliki zalogaji iz naše slatke radionice idealno su iznenađenje za ulazak u petu deceniju. Posetite nas i obradujte najmilije unikatnim slatkišima za 40ti rođendan.

Otkrivamo tajnu idealnog poklona za 40. rođendan

Savršen poklon za 40. rođendan treba na najbolji način da predstavi karakter slavljenika, doba života kada su svi njegovi potencijali na vrhuncu i vreme potpune zrelosti.

Čovek u četrdesetima zna šta želi, ali i dalje ga mozete iznenaditi na originalan, Slatkoteka način. Tu smo da vam otkrijemo malu tajnu koja nas sve povezuje i s kojom nikako ne možete pogrešiti pri odabiru poklona za 40. rođendan.

Tajna je u slatkišima! I to ne bilo kakvim – već u Slatkoteka, personalizovanim dezertima na koje nijedan slavljenik neće ostati ravnodušan!

Pažljivo prilagođeni, tradicionalni recepti obiluju hrskavim prelivima i ručno izradjenim slatkim detaljima. Slatkoteka poslastice vratiće u detinjstvo slatkoljupce na njihov jubilarni, 40. Rođendan.

Kreativne poslastice koje će izdvojiti tvoj poklon

Želite li da znate šta će naročito izdvojiti vaš poklon za 40. rođendan? Kako da iznenadite najbliže ili prijatelja za posebnu priliku?

Slatkoteka će vam i u tome pružiti pomoć! Šapnite nam dve, tri specijalne reči, a mi ćemo se potruditi da iznenađenje bude nezaboravno!

Slatkoteka će na vaš zahtev izraditi krofnu unikatnog ukusa i dekoracije, kako bi poklon za 40ti rođendan izmamio osmeh slavljeniku. U ponudi su dostupne i krofne u obliku broja 40 za nesvakidašnji i kreativni dodatak svakom poklonu ili znaku pažnje.

Dva kilograma Slatkoteka dezerta sa unikanom porukom

Slavljenik je sladokusac? Obradujte ga prelepo aranžiranim, čokoladnim srcem, jajetom ili zekama filovanim sa dva kilograma kremastog užitka, čokoladicama, voćem i personalizovanom porukom.

Krofne po želji za ukusno posluženje

Slatkoteka može biti zaslužna i za originalan i ukusan rođendanski poklon, ali i celokupno posluželje na četrdesetom rođendanu tvog prijatelja ili rođaka! Izaberite krofne za koje mislite da će ih slavljenik obožavati, a mi ćemo na njima ispisati vaše najslađe želje.

Kako da poručite najbolji poklon za ulazak u četrdesete?

Koliko vam je vremena ostalo da isplanirate najbolji, slatki poklon za 40. rođendan? Možda je sada pravi trenutak da se upoznate sa ogromnom ponudom Slatkoteka slatkog carstva, na sajtu ili posetom nekom od naših lokala.

Pozovite nas telefonom ili nam pošaljite online upit o dezertu koji vam privuče najviše pažnje. Vi samo poželite, naručite a mi ćemo se pobrinuti da vaš slatki poklon za 40. rođendan prijatelju ili rođaku zauvek ostane u najlepšem sećanju.