Poklon do 500 dinara

U našem slatkom carstvu nalaze se brojne mogućnosti za poklon do 500 dinara, koji može biti najukusniji i najefektniji znak pažnje. Pokloni ne moraju biti skupi ako dolaze od srca i sa sobom nose najslađe želje. Izaberite omiljenu poslasticu iz naše ponude i ulepšajte dan dragoj osobi!

Slatko iznenađenje po simboličnoj ceni

Nikako ne treba zaboravljati važne datume, ali nekada je još slađe kada dragu osobu iznenadite nekom sitnicom, potpuno spontano. Mali znak pažnje po simboličnoj ceni može postići veći efekat nego skup poklon.

Poklon do 500 dinara može ostaviti jak utisak ukoliko sa sobom nosi određenu poruku i ako je njegova namena da nekome izmami osmeh! Slatkoteka nudi veliki izbor pristupačnih poslastica koje mogu biti lep poklon i znak da mislite na vašu dragu osobu.

Čokoladni znak pažnje na koji niko ne ostaje ravnodušan

Vaša devojka je na dijeti i već danima priča kako ne može da dočeka svoj “cheat day”? Neka joj jutro započne najraskošnijom i najčokoladnijom krofnom iz našeg asortimana koju ćete joj doneti u krevet!

Budite sigurni da je najbolji poklon za devojku onaj koji pokazuje da je poznajete i pažljivo slušate sve njene želje, a kod nas je moguće pronaći baš takav poklon – i to do 500 dinara.

Omiljena krofna ili kapkejk može biti sjajan poklon za ženu, bilo da u pitanju povod kao što je 8. mart ili ste odlučili da je spontano obradujete (a možda i da se zbog nečega izvinite?).

Naravno, ni pripadnici suprotnog pola ne treba da ostanu uskraćeni za slatko iznenađenje! Idealan poklon za dečka može biti bakina krofna, za koju vam je prethodnih dana pričao da ga vraća u detinjstvo, a krofna sa omiljenim voćnim ili čokoladnim punjenjem je sjajan poklon za muža koji će ga sačekati posle napornog dana na poslu.

Sočni kapkejk, pufnasta krofna ili elegantni kronat mogu biti i odličan poklon za kolegu na poslu, pogotovo kad je sezona novogodišnjih poklona i “Secret Santa” izazova, kada su pokloni do 500 dinara jedina opcija.

Poručite najukusniji poklon do 500 dinara!

Izaberite poseban poklon iz naše ponude i poručite ga pozivom, slanjem online upita ili posetom nekom od naših lokala, gde će vam Slatkoteka tim pomoći da izaberete najslađi dar! Zajedno ćemo se pobrinuti da vaš poklon ostavi snažan utisak!